Asiakkaan palaute


Alla oleva teksti on asiakkaan kirjoittama  palaute 
välilevynpullistuman hoito-oppaasta.

Palautteen sisältöä on julkaistu asianomaisen luvalla. 

Hei,

Vastasin juuri hoitovastekyselyysi. Haluan tässä vielä sanoa jotain tarkemmin ja henkilökohtaisemmin.

Olen jo 76v, mutta fyysisesti hyväkuntoinen. En ole hölkkääjä enkä kuntosalikävijä, mutta liikun paljon metsissä ja teen monipuolista hyötyliikuntaa vuodesta toiseen. Asun kaupungissa, mutta kaksikin käytössämme olevaa maalaisympäristöä työllistää oivasti tällaista eläkepapparaista. Mutta väliin myös rasittaa. 😊 

Ennen oppaasi hankkimista olin tehnyt yksin mm. betonivaluja poikani mökkityömaalla. Minulla on ollut aiemminkin selkäkipuja, olen tulkinnut (valelääkärinä, heh) ne ’iskeemisiksi’. Mutta noitten valuhommien jälkeen iski aivan valtaisa hermokipu vasempaan jalkaan. Olin aiemminkin huomannut puutumista ja jotain kummaa juuri vasemmassa jalassa. Kipu oli nyt jotain ihan uutta ja pakotti etsimään neuvoa netistä.

Näin löysin välilevyn pullistumaan hoitoon tarkoitetun oppaasi. 

Arvostin heti tiedollista puolta: uskon siihen, että jos ymmärtää mistä on kyse, se auttaa toipumisessa. Mutta minun kohdallani myös hoito-ohjelma auttoi nopeasti.

Hoito-ohjelman aloitettuani hermokivut alkoivat helpottamaan parissa päivässä. Hienosti toteutui sekin, että kipu ’palasi’ jonkun päivän päästä selkään- ja sitten taas jonkin ajan kivuttoman jakson jälkeen joinakin iskukipuina selässä. Nyt n. kuukaudenkin jälkeen hermokivut ovat edelleen poissa.

Olen itsekin  toiminut ns. ammattiauttajana ja tiedän miten tärkeää  asiakkaalle on saavuttaa luottamus  auttajansa taitoon ja hyvään tahtoon.

Sinun hoidostasi mieleeni tulee itsensä Sigmund Freudin lausahdus: ”Autettava hoitaa itseään transferenssilla tietääpä auttaja tätä tai ei”. Tarkoittaa, että jos ihmiselle syntyy myönteinen tunnesuhde auttajaansa on hoidon onnistuminen todennäköistä.

Me emme tavanneet kasvotusten, mutta ilman sitäkin osaamisesi ja vilpitön auttamisen halusi välittyivät minulle ja olivat hyvän hoitotuloksen takana. 

Suurkiitos kaikesta tähänastisesta, käännyn kyllä ohjelmasi puoleen taas jos/kun tarvetta tulee. Kaikkea hyvää Sinulle myös henkilökohtaisesti!

-Matti 76-

Scroll to Top
Välilevynpullistuma.fi